Master Data Intern - Celanese Magyarország

Nappali tagozatos, angolul legalább középfokon beszélő hallgatók jelentkezését várjuk a Celanese Magyarország budapesti szolgáltató központjába!

Feladatok

Gyakornokként egy támogató, nemzetközi környezetre számíthatsz, ahol aktívan részt veszel az Master Data csapat mindennapi munkájában. A terület az adott vállalat törzsadatainak kezelését, karbantartását végzi a cég vállalatirányítási rendszerében. Ezek a törzsadatok adják egy vállalat működésének alapját, lehet szó szállítói, ügyfél vagy akár dolgozói adatokról is (pl.: cégadatok, szállítási címek, azonosítók, személyes adatok, eszközadatok).

Feladatok:

- Törzsadatok karbantartása, ellenőrzése, felvitele és javítása

- Társosztályoktól érkező igények alapján új beszállítók, ügyfelek, termékek stb. adatainak felvitele a vállalatirányítási rendszerbe (request management)

- Régi, elavult adatok archiválása

- Adatbázis tisztítása, duplikációk tisztítása


 


Cég bemutatása

A Celanese Corporation kiterjedt ügyfélkörének nagy részét számos, az adott piacon világszerte vezető szerepet betöltő vállalat képezi. Ipari és mindennapi felhasználásra készült termékeiket Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában gyártják.

A Celanese 2007 szeptemberében nyitotta meg budapesti székhelyű üzleti szolgáltatóközpontját, a Budapest Business Services Centert. A központ az anyavállalat, a Celanese Corporation Egyesült Államokban, Mexikóban, és Nyugat-Európa számos országában található részlegeinek pénzügyi, logisztikai és adminisztratív támogatását biztosítja, több, mint 460 magasan képzett, több idegen nyelvet beszélő szakemberrel.

 


Feltétel

- Felsőoktatásban folytatott tanulmányok aktív, vagy passzív féléven (survey statisztika, Informatika, mérnök-közgazdász szakokon folytatott tanulmányok)
- Legalább középfokú aktív angol nyelvtudás
- Analitikus, technikai, struktúrában és rendszerben gondolkodás
- Pontos, precíz munkavégzés
- Megbízható, barátságos személyiség
- MS Office ismeret, elsősorban Excel (függvények, VBA)


Előny

 - SAP-ban szerzett tapasztalat
 


Kezdés
Interjú után azonnal!

Munkaidő
Hétköznap 9.00-18.00 óra között, heti min. 20 munkaóra

Munka időtartama
Hosszú távú lehetőség (min. fél év)

Bruttó bér
1400 Ft/óra

Munkavégzés helye
1133 Bp., Váci út 80-84. (Promenade Gardens Irodaház)

Projekt menedzser
Vántus Anikó
Email: vantus.aniko@mads.hu
Telefon: +36 (20) 9797 984

Jelentkezés
E-mailben küldött önéletrajzzal. Tárgy: Master Data Intern - Celanese